Kőzetgyapot szigetelés

Modern, innovatív befújásos technikával!

A kőzetgyapot a legkeresettebb hőszigetelő anyag. A leghatékonyabb a fűtésszámlák leszorításában. Így amellett, hogy kíméli a pénztárcánkat, a környeztetünk védelmét is elősegíti, hiszen a fűtés így sokkal nagyobb arányban hasznosul.

A kőzetgyapot granulátum

A fújható és éghetetlen kőzetgyapot egy különleges építőipari szigetelőanyag.

Szemben más, kereskedelmi forgalomban kapható szigetelőanyagokkal, használatához különleges felszerelés, erre a célra készült gépek szükségesek. Az általunk használt berendezés egy svéd fejlesztés eredménye, egy dízelmotorral hajtott magasnyomású kompresszor 10 cm átmérőjű csövön keresztül fújja be a szigetelni kívánt helyre. A gép erejét és a módszer hatékonyságát jól jellemzi, hogy akár 40 méter magas épületek szigetelését is meg tudjuk oldani ezzel az eljárással.
A befújható kőzetgyapot szigetelés alapanyaga a természetes bazalt kő. A bazalt egy vulkanikus eredetű kőzet, aminek 1000-fok felett van az olvadáspontja. Bár a feldolgozását megnehezíti, ez a tulajdonsága rendkívül fontos az építőipar számára,ennek köszönhetően ugyanis semmiféle utólagos vegyi kezelést nem igényel, hogy elérje az A1-es nem éghető kategóriát. Ez hatalmas előny más, éghető szigetelőanyagokkal szemben, de ami igazán különlegessé, a “szigetelőanyagok királyává” teszi a kőzetgyapotot , az a tény hogy tűzállósága mellett kiváló hangszigetelő, hőszigetelő anyag is, nem kell tehát kompromisszumot kötnünk a biztonság és az energiatakarékosság között.
A fújható kőzetgyapot granulátum felhasználási területe ugyanolyan széles mint a táblában forgalmazott változataié, kiválóan alkalmas tűzvédelmi célokra, hő- és hangszigetelésre.

Felhasználási területek

A fújható kőzetgyapot granulátum felhasználási területe ugyanolyan széles mint a táblában forgalmazott változataié, kiválóan alkalmas tűzvédelmi célokra, hő- és hangszigetelésre. A nem éghető, befújható kőzetgyapot teljesen megfelelő padló, fal, mennyezet, magas tető, kettős héjalású lapos tető szigetelésére. Az innovatív technológiának köszönhetően még a bonyolult szerkezeteknél is nagyon könnyű a kivitelezés. A munka elvégzése után 100 százalékos szigetelés jön létre (rés- és hőhídmentes szigetelés).

Felhasználási mód

A már meglévő épületeknél csak alig, vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni a szigetelendő épületrészhez, így a munka többnyire a falak, mennyezetek bontásával, zajjal és nagy kosszal jár, ami időt, energiát, pénzt, és végül pedig sok bosszúságot okoz a házban élő lakók számára. Az általunk alkalmazott befújásos szigetelési eljárás egy olcsóbb és gyorsabb alternatíva az épületek hő és hangszigetelésére. A speciális fújható kőzetgyapotot a legmodernebb technológia révén a legkeskenyebb üregbe is el tudjuk juttatni, hogy az Ön otthona tökéletesen szigetelve legyen. Rendkívül időálló, akár több évtizedig is megőrzi eredeti állagát és kedvező tulajdonságait.

Néhány szó rólunk

Cégünk több mint 10-éve tevékenykedik az építőipar ezen területén és rengeteg elismerést szerzett. A hosszú évek alatt szerzett tapasztalatainknak és a folyamatos techikai és szakmai fejlődésnek köszönhetően maximálisan ki tudjuk szolgálni megrendelőink igényeit. Csak kiváló minőségű alapanyaggal dolgozunk, és munkáinkra garanciát vállalunk.
A befújható kőzetgyapot Magyarországi forgalmazója a Kimmel Insulation Kft. Cégünk a speciális fújható kőzetgyapot szigetelés legnagyobb szállítója a magyar építőipari piacon, és több kereskedelmi kivitelező céget lát el Európában, hazánkon kívül még Ausztriában és Romániában.

Szigetelés kőzetgyapot granulátummal

Panelszigetelés és tetőszigetelés árajánlat

Ingyenes helyszíni felméréssel

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat tetőszigetelés és panelszigetelés témakörben is vagy ide kattintva küldjön nekünk üzenetet! Ha a közvetlen kontaktust részesíti előnyben, kérem hívjon bizalommal telefonon: Kimmel János +36-20-392-46-42